Motor Marine: Mikä venetyyppi on sinulle paras

Motor Marine: Mikä venetyyppi sopii sinulle parhaiten

Valitse ihanteellinen vene sinulle ja perheellesi on ei yksinkertainen tehtävä riippumatta siitä, oletko aloittelija vai ei. Etkö vielä ole päättänyt ja haluatko lisätietoja? Tässä Motor Marinessa rajaamme erilaisia ​​veneitä useaan luokkaan riippuen: millaista toimintaa pidät; kuinka monta ihmistä yleensä viet ulos; kiinnostuneiden veneiden koko; käyttämäsi käyttövoiman tyyppi; ja haluatko pienen tai suuremman veneen vai ei.

Bowriders

Bowriders ovat yksi suosituimmista vapaa-ajan veneistä. Nämä veneet on suunniteltu monipuolisiksi ja mukaviksi useimpiin vesillä harrastuksiin. Lisäksi se antaa matkustajille mahdollisuuden ratsastaa aluksen keulassa tarjoamalla samalla maksimaalisen urheilunopeuden esimerkiksi wakeboardingiin.

Risteilijät

Risteilijät tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​tyylejä ja kokoja. Jos etsit yöpymistä, keittiötä ja valikoimaa, joka vie sinut uusiin ja kaukaisiin satamiin, tämä on täydellinen sinulle. Heillä on nopeat matkanopeudet, jotka voivat vaihdella noin 30 tuuman ja jopa 100 tuuman megaveneiden koossa. Suurin osa näistä veneistä on varustettu sisämoottoreilla, perävetolaitteilla tai nostolaitteilla, vaikka siellä on myös muutama perämoottorilla toimiva risteilijä.

Ponttooniveneet

Ponttooniveneet ovat eräänlainen huvivene, joka nousee rakenteiksi kutsuttujen rakenteiden kelluessa. Hitaiden nopeuksiensa ansiosta ne sopivat erinomaisesti ulkoiluretkille, kuten kalastukseen, auringonottoon ja jopa juhliin.

Hämmästyttävien ominaisuuksiensa lisäksi ponttonit sopivat täydellisesti myös aloittelijoille. Yleensä näitä veneitä on helppo ajaa ja telakoida veneen muodon ja nopeuden vuoksi. Suurikokoisuutensa vuoksi ponttoniveneet ovat myös turvallisia, koska niitä on vaikea kääntää tai kallistaa.

Runabouts

Runabouts ovat monikäyttöisiä veneitä, jotka ovat sekoitus kaikkeajousimiehistä suksi- ja kalayhdistelmäveneisiin pieniin pikaveneisiin. Ne ovat pieniä, avoimia veneitä, jotka on tarkoitettu päiväkäyttöön hyvällä säällä. Vaikka niiden epäspesifinen luonne tarkoittaa, että kiertoradat eivät välttämättä ole paras valinta mihinkään tiettyyn toimintaan, ne ovat erinomaisia ​​yleiskäyttöön, kuten päiväristeilyyn, uimiseen ja aloittelijatason vesiurheiluun.

Purjeveneet

Purjehdus ei ole kaikille, koska se vaatii taitoja purjeen asettamisessa ja ohjauksessa jatkuvasti muuttuvaan tuuleen. Kuitenkin, jos olet tyyppi, joka rakastaa virrata aaltojen kanssa ja purjehtia tuulen kanssa, tämä vene on sinulle.

Vesiurheiluveneet

Tunnetaan myös nimellä “hinaajat”, vesiurheiluveneitä käytetään yleensä wakeboardingiin, vesihiihtoon ja uusimpiin vesiurheiluhulluihin – wake surfingiin ja moniin muihin. Jos pidät vesiurheilusta, nämä veneet ovat ehdottomasti sinulle.

Monikäyttöinenvene vene

Vaikka monikäyttöiset kalastusalukset on tarkoitettu kalastukseen, niitä voidaan käyttää myös kaikenlaisiin veneilyseikkailuihin. Monipuolisuudellaan tämä tekee siitä erinomaisen myös perheille ja ammattikalastajille.

Lisätietoja on verkkosivuillamme osoitteessa www.motormarine.fi!

Motor Marine: Mikä venetyyppi on sinulle paras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *