Linder alumiiniveneet
Veneet, kanootit ja tarvikkeet.

Huippu laadukkaat Linder alumiini veneet ja kanootit soveltuvat erinomaisesti kalastukseen, retkeilyyn sekä muihin seikkailuihin.

Linder Sportsman 400 3890 €
Linder Sportsman 445 MAX 7850€
Linder Sportsman 445 CATCH 9470€
Linder Arkip 460 11 900€

Motor Marine: Kaikki Linder-veneistä

Motor Marine tarjoaa laajan valikoiman moottoriveneitä eri merkeiltä. Olemme yksi suurimmista kaupoista Suomessa, joka on erikoistunut vesiurheiluvälineisiin. Tavoitteenamme on tulla numero one-stop-shop kaikille moottoriveneiden harrastajille.

Kun shoppailet Motor Marinessa, löydät korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Jos olet nyt ensimmäinen kerta ostaa moottorivene, älä epäröi kysyä mukauttavalta henkilökunnaltamme, jotta he voivat auttaa sinua. He auttavat mielellään kaikessa, mitä tarvitset.

Yksi Motor Marinen myydyimmistä tuotteista on Linder Boats. Linderin tuotteet on valmistettu korkealaatuisista ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Luotettava

Linderin veneiden valmistuksen 45 vuoden ajan he ovat aina keskittyneet asiakkaidensa tarpeisiin. Turvallisuudessa voit luottaa Linderiin. Ennen tuotteidensa lähettämistä Linder varmistaa, että heidän veneensä ja kanootinsa ovat läpikäyneet tiukan laadunvarmistuksen, jotta asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi, kun käyttävät esineitä. Tuotteissa käytettyjen materiaalien laadun vuoksi asiakkaat ovat kiitelleet Linderiä poikkeuksellisesta valmistuksestaan.

Linder tuotteet

Valitse monista Linder-tuotteista täällä Motor Marine. Tässä on joitain tuotteita, joita voit ostaa:

Linder 355

Linder 355 on täydellinen vene järville ja suurille tai pienille joille. Moottorit ovat jopa 8 hv. Tämä vene soveltuu suojattuihin vesiin, kuten järviin, jokiin ja muihin. Linder 355 on helppo ohjata myös kevyille henkilöille.

Linder Sportsman 400

Linder Sportsman 400 on ympäristöystävällinen vene, joka on valmistettu korkealaatuisesta korroosionkestävästä alumiinista. Tähän veneeseen toimitetaan alumiini airot, joten voit käyttää sitä erilaisiin toimintoihin, kuten kalastukseen ja vesihiihtoon. Edessä ja keski-istuimissa on myös säilytystilaa.

Arkip 530 BR

Arkip 530 BR on 214 cm leveä ja 530 cm pitkä. Tämä on täydellinen vene, johon mahtuu jopa 6 henkilöä. Joten jos haluat pidempiä matkoja merelle, tämä on ihanteellinen vene.

Sportsman 445 max

Sportsman 445 Max on perhevene, joka soveltuu meri- ja järvikalastukseen tai vesihiihtoon. Tämä vene on tarkoitettu moottorille jopa 30 hv. Siinä on alumiininen lattialevy, uimaportaat, automaattinen pilssipumppu, ohjauskonsoli, sähköpaneeli ja tartuntakaiteet.

Kalastus 410

Fishing 410 on järvivene, joka on kevyt klinkerinrakennettu. Se on helppo lastata autoon ja kuljettaa eri vesien välillä kevyiden ominaisuuksiensa vuoksi.

Arkip 460

Arkip 460 on perhevene, joka on ihanteellinen toimintaan, kuten vesihiihtoon sekä järvi- tai merikalastukseen. Tämä vene on myös täydellinen kuljetusvene, koska se on nopea ja voi kuljettaa jopa 5 henkilöä.