Oikein valittu järjestelmä antaa sinulle etsimäsi tehokkuuden, suorituskyvyn ja mielenrauhan, ja siinä on myös kaikki ne innovatiiviset korkean teknologian toiminnot, jotka tekevät veneilystä helppoa ja antoisaa. MerCruiser on aina oikea valinta. MerCruiser tarjoaa laajimman valikoiman sekä venemoottori- että vetolaitevaihtoehtoja ja edustaa täydellistä propulsioteknologiaa. Järjestelmämme ovat asiantuntijoiden suunnittelemia ja suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaidemme mielipiteet. Tuotteet käyvät läpi tarkan validointiprosessin, jotta voimme tarjota turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta parhaan venemoottorivaihtoehdon.

 Lisätietoja mercurymercruiser.com  Katso esite

3.0 TKS 9 990€

Moottorivene: Mercruiser

Älä tyydy tehottomiin moottoreihin! Nauti nopeasta ja sujuvasta ajamisesta huolimatta Motor Marinen Mercruiserilla. Mercury Mercruiser on suosittu tehokkaiden merimoottori-innovaatioiden tarjoaja, ja se on edelläkävijä perävetolaitteiden käyttövoima, joka antaa asiakkaille rohkeutta ohjata veneitään täysin luottavaisesti. Erinomaisesta laadusta valmistettu Motor Marine tuo sinulle Mercruiser-moottorit. Tarkista ne alla. 

Motor Marine: Tyylikäs ja hieno

Mercury Mercruiser 8.2L

Moottoreiden tarkistaminen antaa sinun usein havaita minimaaliset tai suurimmat viat. Tällöin voit estää lisävahingot, kun osat kiinnitetään välittömästi. Mercury 8.2L tarjoaa klassisen muotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn. Se on yksinkertainen, mutta tehokas ja rakennettu helppoa huoltoa ja ohjaamista varten. Se toimii 430 hv / 3321 kW ja sen suurin kierrosnopeus on 4600-5000. 

 

Se käyttää V8-moottoria ja sen tilavuus on 8,2 litraa. Lisäksi se tarjoaa pitkän käyttöiän ja sen Engine Guardian -ominaisuudet diagnosoivat helposti moottoriongelmat, kun taas Cool Fuel -moduuli ylläpitää höyrylukon toiminnallisuutta. 

Mercury Mercruiser -perämoottorit

Tämä polttoainetehokas moottori on yksi Motor Marinen myydyimmistä tuotteista. Luotettavuudesta, edistyneestä tekniikasta ja vaikuttavasta suorituskyvystä tunnettu Mercury Mercruiser Inboards on monien suosima. Se toimii 425 ja 317 kW: n hevosvoimalla ja maksiminopeudella 4400–4800. Samoin kuin Mercury Mercruiser 8.2L, se käyttää myös v8-moottoria ja 8.2L-moottoria. Sitä ohjaa myös monipisteinen elektroninen polttoaineen ruiskutus (MPI) ja peräkkäinen polttoaineen ruiskutus DTS: llä. 

 

Mercury Mercruiser -laivat koostuvat happiantureista, jotka seuraavat ja havaitsevat helposti happitasoja. Tämä antaa moottorin hallita ja vapauttaa sopivan määrän polttoainetta. Lisäksi sen polttoaineen jakelujärjestelmä auttaa myös veneen kiihtyvyydessä, mikä antaa sille saumattoman suorituskyvyn. Se sisältää myös Engine Guardianin, joka erottaa häiriöt ja vialliset alueet sen korjaamiseksi välittömästi. Koe vaivaton ratsastus! Osta Mercury Mercruiser -sisälautasi nyt. 

Mercury Mercruiser 6.2L Jet Ready Inboardmatkaa

Etsitkö täydellistärannalla? Päivitä sitten moottorisi nyt Motor Marinen Mercury Mercruiser 6.2L Jet Ready -sisämoottoriksi! Se on nopea, luotettava ja polttoainetehokas ja tuottaa huippuluokan suorituskykyä pitkällä aikavälillä. 

 

Se toimii keskinopeudella 370/276 hv / kW ja sen suurin kierrosnopeus on 4000-5400 moottorityypillä V8, kahdella venttiilillä ja sylinterin työntötangolla. Sen tilavuus on 6,2 litraa ja ilmainduktio suorituskykyisesti viritetyltä pitkän juoksuputken imusarjalta. Mercury Mercruiser 6.2L Jet Ready Inboard on osoittanut luotettavuutensa erinomaisella kaasurungolla, melunvaimennusmoottorilla ja helposti ohjattavalla moottorilla. Se painaa 424 kg ja siinä on ilmalla toimiva vedenpoistojärjestelmä.