Terhin laajasta mallistosta löytyy vaihtoehto kaikille vesille ja erilaisiin tarpeisiin. Valittavanasi on useita eri kokoisia soutuveneitä ja joko ratti- tai kahvaohjattavia moottoriveneitä eri kokoisilla moottoreilla. Kaikissa Terhi-veneissä on lukuisia nerokkaita yksityiskohtia, jotka tekevät veneen käytöstä entistä mukavampaa, helpompaa ja turvallisempaa.

Tutustu ja valitse omasi!

 Tutustu koko mallistoon – terhi.fi

Terhi 385 1825€
Terhi 445C 4190€
Terhi Saiman 1590 €
Terhi 400 1990€

Motormarine: Osta Terhi-venemerkkimme nyt!

Motormarine on yksi suosituimmista venemyymälöistä Suomessa. Täältä kauppastamme voit ostaa laadukkaita venetarvikkeita ja meriajoneuvoja luotettavilta jälleenmyyjiltä.

Terhi on tuotemerkki, joka on toimittanut vesiajoneuvoja jo yli 45 vuoden ajan. Kestävien ja korkealaatuisten veneiden ansiosta se on nyt tunnettu tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Lisäksi yritys on toimittanut paljon innovatiivisia tuotteita, jotka ovat erittäin hyödyllisiä purjehdusharrastajille.

Tässä on joitain Motormarinen tarjoamia Terhi-venemalleja:

Terhi Saiman Hunter

Hinta: 9354 euroa

Paino: 105 kg

Moottori: 2-5 hv

Arvioitu nopeus: 7 km

Peräpeilin korkeus: lyhyt

 

Terhi Salman on ulkoilma, joka voi sopeutua erilaisiin sääolosuhteisiin. Tämä malli on toimiva vesiajoneuvo tilavan sisätilansa ja kestävän rungonsa ansiosta. Siinä on merivihreä väri, joka sulautuu hyvin veteen.

Yksinkertaisuudesta huolimatta tämä vene on esiintyjä vedessä ja voi vastustaa voimakkaita virtauksia. Se sopii parhaiten villieläinten valokuvaajille ja merilintujen metsästäjille, koska se ei kiinnitä liikaa huomiota. Tässä veneessä on bimini, kuppiteline pistorasioille, onki, satamasuojus, kölinluettelo ja kaide-pari.

Terhi Tarjous Vihreä

Hinta: 10000 euroa

Paino: 55 kg

Moottori: 2-3 hv

Arvioitu nopeus: 4 km

Peräpeilin korkeus: lyhyt

 

Terhi Tender Green on erinomainen malli ensimmäisiä veneilijöitä varten. Tämä kevyt vesiajoneuvo on täydellinen perhekäyttöön sen tilavan sisätilan ja pienen rungon ansiosta. Tähän veneeseen mahtuu kuitenkin vain 4 henkilöä. Hellän rungonsa ansiosta se ei ole yhtä kestävä kuin Terhi Saiman.

Terhi Tender Green -laitteessa on lukittava lokero veneiden lisävarusteille, kuten airoille ja purjeille. Voit käyttää tätä lintujen tarkkailuun ja rentoon purjehdukseen. Lisäksi saat ilmaisen mukitelineen, Davit-koukun, satamasuojuksen, istuintyynyt ja teleskoopit, jos ostat tämän veneen.

Terhi Sunny

Hinta: 8000 euroa

Paino: 75 kg

Moottori: 12 km

Arvioitu: Lyhyt

 

Terhi Sunny on kevyt venemalli, johon mahtuu 3 matkustajaa. Tämä itsestään tyhjenevä vene on täydellinen, jos haluat mennä rentoon vesiaktiviteettiin ystävien ja perheen kanssa.

Toisin kuin Terhi Tender, tällä mallilla on uppoamaton rakenne ja iso ABS-runko. Tämän veneen tekee erikoiseksi se, että se voidaan varastoida isompaan veneeseen ja sitä voidaan käyttää hätätilanteissa. Saat ilmaisen mukitelineen, davit-koukun, satamasuojuksen, kölin luettelon, istuintyynyt, säilytyslokeron, kaukoputken melan ja Terhi-tyynyn, jos ostat tämän veneen.

Terhi Saiman

Hinta: 8000 euroa

Paino: 105 kg

Moottori: 2-5 hv

Arvioitu nopeus: 7 km

Peräpeilin korkeus: Lyhyt

Terhi Saiman on erityisesti soutuun suunniteltu malli. Tähän veneeseen mahtuu vähintään 4 henkilöä sisälle tilavan sisustuksensa vuoksi. Tästä mallista voi odottaa ylimääräistä kestävyyttä, koska runko on täysin varustettu raskaalla ABS-materiaalilla. Lisäksi tässä veneessä on kaksi airosarjaa ja pieni moottori, joka voi toimia jopa 2-5 hv.