tilaa-uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme Motor Marinessa

Jos nautit hauskaa meressä, tarvitset veneen ja moottorin, joka vie sinut innostava seikkailuja. Motor Marinelta löydät laajan valikoiman moottoriveneitä eri merkeiltä. Olemme Suomen nopeimmin kasvavin merituotteiden toimittaja ja olemme erikoistuneet moottoriveneisiin. 

Motor Marine koostuu motivoituneista ja intohimoinen ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaat moottoriveneet maassa. Jokainen tuotteemme on laadukas ja suunniteltu erityisesti asiakkaillemme. 

Hanki uusin päivitys, kun tilaat meille!

Motor Marine haluaa vain parasta asiakkaillemme, joten varmistamme aina, että saamme käsiimme uusimmat ja uusimmat moottoriveneet, joista asiakkaamme pitävät. Jos haluat päivittää uusimmilla tuotteillamme, tapahtumillamme ja kampanjoillamme, tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat päivittää, mitä uutta ja mitä sinun pitäisi odottaa seuraavan kerran käyt myymälässämme.

Jotta voit tilata meidät, varmista, että annat tarvittavat tiedot, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla:

  • Anna koko nimesi ja liitä mukaan jälkiliite, jos sinulla on.
  • Aseta sähköpostiosoitteesi. Varmista, että annat aktiivisen sähköpostiosoitteen, muuten et näe viestejämme. 

Tilaaminen meille on helppoa. Sinun tarvitsee vain antaa tiedot edellä ja sen jälkeen, lähetämme sinulle uusimmat uutiset!

Lähetä meille viesti!

Jos haluat tietää meistä enemmän, voit lähettää meille viestin eri medioissamme. Henkilökuntamme yrittää saada sinut takaisin mahdollisimman pian.

Jos haluat tiedustella kanssamme, voit vierailla sivuillamme osoitteessa inquire@motormarine.fi. Kun avaat sivustomme, näet kyselyn luokan sivun alareunassa. Kun olet napsauttanut sitä, sinut ohjataan toiselle sivulle, ja sinulle annetaan tyhjiä laatikoita, joihin sijoitat tarvittavat tiedot.

Tässä ovat seuraavat tiedot, jotka sinun on annettava:

  • Nimi – Anna etu- ja sukunimesi.
  • Sähköpostiosoite – Aseta aktiivinen sähköpostiosoitteesi. 
  • Puhelinnumero – Puhelinnumeron antaminen ei ole tarpeen. Päätimme sisällyttää tämän, jos emme tavoita sinua sähköpostisi kautta. 
  • Kysely – Laatikossa on vaihtoehtoja, joista haluat tiedustella. Tämä on tärkeää, jotta tiedämme välittömästi viestisi aiheen.
  • Konsultti – Voit valita, haluatko ottaa yhteyttä ammattitaitoinen konsultti vai ei.
  • Viesti – Aseta kysymyksesi. Tämä on myös täydellinen tilaisuus kertoa meille, jos olet kokenut haittaa ostaessasi palveluitamme.